Να στείλετε μήνυμα
προϊόντα
solution details
Σπίτι > Υποθέσεις >
DY702 Φορητός ψεκαστικός ψεκαστήρας με μπαταρία λιθίου για πολυεθνική καταπολέμηση επιδημικών καταστάσεων
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-512-65788180
Επικοινωνήστε τώρα

DY702 Φορητός ψεκαστικός ψεκαστήρας με μπαταρία λιθίου για πολυεθνική καταπολέμηση επιδημικών καταστάσεων

2024-01-17

Τελευταία υπόθεση εταιρείας για DY702 Φορητός ψεκαστικός ψεκαστήρας με μπαταρία λιθίου για πολυεθνική καταπολέμηση επιδημικών καταστάσεων

DY702 Φορητός ψεκαστικός ψεκαστήρας με μπαταρία λιθίου για την πολυεθνική καταπολέμηση της επιδημίας

Ο φορητός ψεκαστής DY702, που έχει χωρητικότητα 7L, χρησιμοποιεί μια μπαταρία λιθίου ως πηγή ενέργειας, απαλλάσσει από το πρόβλημα που χρειάζονται οι συμβατικοί ψεκαστές για να συνδέσουν την παροχή ενέργειας,είναι πιο βολικό και ευέλικτοΜια μπαταρία μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για 60 λεπτά και το μηχάνημα έχει 2 μπαταρίες.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα μόνο μπλοκ ή σε 2 παράλληλες συνδέσεις.

 

Επί του παρόντος, το μηχάνημα έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλές χώρες όπως η Ρωσία και ο Καναδάς και έχει ευρέως επαινεθεί.

 

Ο ψεκαστικός ψεκαστικός μηχανισμός DY702 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για απολύμανση απολύμανσης με απολύμανση κάτω από την τρέχουσα επιδημική κατάσταση.σημεία ελέγχου για επιδημίες, ταξί, οχήματα δημόσιων μεταφορών και δημόσιους χώρους.

 

 

Ο ψεκαστής DY702 έχει μικρότερα σωματίδια και μεγαλύτερο εύρος ψεκασμού, έτσι ώστε τα απολυμαντικά να έχουν μεγαλύτερο χρόνο διαμονής στον αέρα.Έτσι είναι πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο.

 

Ο ψεκαστήρας DY702 μπορεί να προστεθεί σε οποιοδήποτε απολυμαντικό νερού (καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα εθνικά αναγνωρισμένα απολυμαντικά υδάτινων ζώων).Τα απολυμαντικά πρέπει να αραιώνονται ανάλογα και να προστίθενται απευθείας στο ψεκαστήρα..

Τα απολυμαντικά μπορούν να ψεκαστούν με έναν απολυμαντή DY702, το ψεκασμό μπορεί να φθάσει τα 5-6 μέτρα, τα απολυμαντικά αεροσυσκευασμένα αιωρούνται στον αέρα, έτσι ώστε να επιτευχθεί απολύμανση του αέρα στη διαδικασία,και η επιφάνεια του σώματος μπορεί επίσης να αποστειρωθεί.

Το DY702 μπορεί να προστεθεί με απολυμαντικό 7L και να ψεκαστεί συνεχώς για 90 λεπτά.Το μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει με μία μόνο μπαταρία.Ο φορτιστής μπορεί να φορτίζει απευθείας την μπαταρία, η οποία είναι βολική για την αντικατάσταση της μπαταρίας.

Για να καταπολεμήσουμε μαζί τον ιό, θα δώσουμε προνομιακή μεταχείριση στις μεγάλες παραγγελίες, καλωσορίσατε για διαβούλευση!

τελευταία εταιρεία περί DY702 Φορητός ψεκαστικός ψεκαστήρας με μπαταρία λιθίου για πολυεθνική καταπολέμηση επιδημικών καταστάσεων  0

Sitemap |  Πολιτική απορρήτου | Κίνα Καλή ποιότητα Μηχανές καθαρισμού δαπέδων Προμηθευτής. 2017-2024 floorscrubberdryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.