Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Dycon Cleantec Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Cleantec Dycon, ΕΠΕ., είναι ο επαγγελματικός παραγωγός για το στεγνωτήρα τριφτών πατωμάτων στην Κίνα, επίσης το μέλος της ISSA (παγκόσμια καθαρίζοντας ένωση βιομηχανίας). Το Dycon είναι δεσμευμένο στην Ε&Α και παραγωγή των καθαρίζοντας εξοπλισμών, με την ανεξάρτητη ικανότητα ανάπτυξης προϊόντος. Είμαστε δεχόμαστε επίσης το cOem και τη ανάπτυξη προϊόντος ODM.

Η εστίαση Dycon στο σχεδιασμό και την παραγωγή του στεγνωτήρα τριφτών πατωμάτων, δίνει προσοχή στην ποιότητα. Όλες οι μηχανές σχεδιάζονται από δικοί μας, το πλαίσιο μετάλλων κόβει από το λέιζερ, το οποίο φέρνει την ακρίβεια και την υψηλή ανταλλαξιμότητα των ανταλλακτικών. Τα προϊόντα μας απορροφούν τα διεθνή πλεονεκτήματα επικρατόντων προϊόντων, συγχρονίζω με το παγκόσμιο ύφος. Με το CE εγκεκριμένο, τα προϊόντα μας απολαμβάνουν μια καλή φήμη στην Αμερική, την Ανατολική Ευρώπη, την Ωκεανία, τις αγορές της Νοτιοανατολικής Ασίας κ.λπ. Και ελπίζουμε να παρέχουμε την υπηρεσία μας σε περισσότερους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Εδώ σε Dycon, εξετάζουμε τα ενδιαφέροντα του πελάτη, απαίτηση του πελάτη δεδομένου ότι το κέντρο, που συνεργάζεται με Dycon, εσείς θα λάβει μια καλή περιφερειακή προστασία, κατάλληλο προϊόν, καλή υπηρεσία, επίσης θα έχετε μια συνεχή ανάπτυξη της πλατφόρμας προϊόντων.

Το Dycon είναι ο συνεργάτης εμπιστοσύνης σας, προσχωρεί στην ομάδα εμπόρων μας, θα λάβετε περισσότεροι.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Co. Cleantec Dycon, ΕΠΕ, ένας επαγγελματικός κατασκευαστής για τον τρίφτη πατωμάτων και σχετικός καθαρίζοντας εξοπλισμός, με μια πλήρη πλατφόρμα από την έρευνα προϊόντων και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις, μέλος της ISSA.

Dycon, που ιδρύεται το 2011, με μια ομάδα περισσότερων από 10 ετών εμπειρίας βιομηχανίας, ένα πάθος για την αγορά καθαρισμού, και ένα πάθος για τα καθαρίζοντας προϊόντα. Ακριβής με την ποιότητα των προϊόντων, συμμορφωθείτε με τους επιχειρησιακούς κανόνες, προστατεύει τα συμφέροντα πελατών για την περιοχή, για να βοηθήσουν οι πελάτες ολοκληρώνουν την επιθυμία τους είναι η επιχειρησιακή φιλοσοφία της επιχείρησης.

είμαστε δεσμευμένοι στην Ε&Α και η κατασκευή του καθαρισμού του εξοπλισμού, δίνει προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων, με την πλατφόρμα προϊόντων σειράς, δέχεται τις μικρές διαταγές, δημιουργεί τα προϊόντα που πρέπει, να ικανοποιήσετε τις ανάγκες πελατών, να παρέχουν τα αξιόπιστα προϊόντα και τη στοχαστική υπηρεσία για τους πελάτες για να επεκτείνετε το περιφερειακό μάρκετινγκ.

Αυτή τη στιγμή, τα προϊόντα Dycon πρέπει να ανταποκριθούν στα πρότυπα CE, έγκριση δοκιμής CE, η ανεξάρτητες έρευνα και η ανάπτυξη των προϊόντων έχουν κερδίσει πολλούς πελάτες στην Αμερική, η Αυστραλία, η Νοτιοανατολική Ασία, η Ανατολική Ευρώπη, η Ινδία και άλλες χώρες που αναγνωρίζονται και αποδεκτές, η περιοχή πωλήσεων επεκτείνονται, θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις αποτελεσματικές πωλήσεις στην περιοχή σας, και για να παρέχουμε όλη την πιθανή υποστήριξη.

 

Κίνα Dycon Cleantec Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd Dycon Cleantec Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Dycon

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : < 10%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Dycon Cleantec Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Dycon Cleantec Co.,Ltd Πιστοποιήσεις